maanantaina, marraskuuta 29

Häkkisuunnitelmia

Häkki-ideoita olisi vaikka muille jakaa! Netistä olen saanut paljon ideoita häkin suunnitteluun ja chinchilla-foorumeilta löytyy paljon kuvia upeista häkeistä.

Tehdasvalmisteisista häkeistä ihastuin eritoten tähän (muoviset tasot joutuisi vaihtamaan):


Aluksi suunnittelin rakentavani häkin entiseen kaappiin, mutta tulin siihen tulokseen, että taidan nikkaroida häkin kuitenkin alusta loppuun itse. Suunnitelmissa olisi rakentaa isohko häkki. Korkeutta reilusti yli metrin ja pohja pinta-ala tulisi olemaan tässä häkissä yhden neliön eli metri x metri.

Itsetehdystä häkistä tulee tosi tilava, sillä olen jo päättänyt sen, että chillani tulee joskus saamaan toisenkin chillan seurakseen ja elleivät toimeen tule niin sitten asustelevat vierekkäisissä häkeissä, mutta tarkoituksena olisi kuitenkin totuttaa ne toisiinsa. Onhan niillä varmasti paljon mukavampaa sitten, kun on lajitoverikin. Olisivat siis sitten kastroitu uros ja naaras.

Yhtenä vaihtoehtona on ollut Ferplastin chinchilloille suunnattu häkki jo senkin puolesta, että saan sen kätevästi erään ison lipaston päälle. Kooltaan se on ehkä minun makuuni pienehkö, mutta kuitenkin mittojen mukainen ja siinä tulisi asumaan vain yksi chinchilla. Chinchilla pääsee kyllä sitten usein puuhanurkkaan (joka on myöskin vielä suunnittelun alla) temmeltämään.


Sisutuskuvia netistä poimittuna:

Tässä häkissä on mielestäni todella upea ja kaunis sisustus!

1 kommentti:

  1. Noi sisustus kuvat ovat todella kauniita ja kotoisen näöisiä!

    VastaaPoista