tiistaina, marraskuuta 30

Tavarahankintoja

Olen hamstrannut itselleni melkoisen monta pajusiltaa. Ostin niitä muutama kuukausi sitten, kun oli joku supertarjous, joten hintakaan ei ollut yhtään paha! Tällä hetkellä on myös pari riippumattoa tilauksessa ja se puinen viinipullonteline on hakusessa. Löysin myös todella kivan heinästä tehdyn pesän ja toisen oikein mukavan näköisen pesämökkeröisen. Tarkoitus olisi myös itse nikkaroida erilaisia virikkeitä, tasoja ja muuta mukavaa. Ja tällainen on tietenkin pakko saada:
http://www.drsfostersmith.com/images/Categoryimages/normal/p_16729_24352PZ_10.jpg


 Kuivikkeita löytyykin jo täältä entuudestaan ja häkin pohjalla tulee siis olemaan ihan vain purua. Samoin myös heinää löytyy entuudestaan. Pellettimerkkiä on myös tullut pohdittua. Mietin, että varmaankin järkevintä olisi syöttää samaa mitä kasvattaja, joten pelletti ei tuota sen suurempaa päänvaivaa. Toki pellettimerkkiä voisin itsekin sitten vaihtaa, mutta luotan kasvattajaan ja sama merkki oli itsellänikin harkinnassa.

Kuljetusboksia olen myös katsellut. Vaihtoehtoja on ihan liikaa, kun ei osaa päättää! :D

Huomaa, että olen ehkä jopa jonkin sortin perfektionisti tietyissä asioissa. No ei, onhan se mukava, että kaikki on hyvin suunniteltu ja hankittukin etukäteen. Sitten on chillan mukava muuttaa, kun kotoota löytyy ihan kaikki tarpeellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti