maanantaina, maaliskuuta 21

Sinsuli kotona!

 Tänään noin klo: 13.00 kuului ihmeellinen piippaus ja ovesta astui ennestään minulle tuntematon henkilö sisään. Hetken se ihasteli edes takas juoksevaa isoa otusta, jota kai koiraksi kutsutaan. Sen jälkeen huomasin, kuinka sen huomio kiinnittyi minuun. Kaivaiduin syvemmälle pahviputkeeni. Pian kuitenkin kasvattaja nosti minut pois häkistäni ja ihasteli yhdessä uuden omistajan kanssa kaunista olemustani ja niin pehmoista turkkiani. Näin edessäni oudon härpäkkeen. Se oli boksi, jonne kasvattajani minut laittoi. Päätin kuitenkin lähteä vielä pienelle tutkimusretkelle boksistani, kunnes jouduin sinne taas.

 Kuulin, kuinka ruokapussit rapisivat ja kynä sauhusi. Kuulin myös kuinka uusi omistajani kehui meitä kaikkia niin kauniiksi. Taisin kuulla mainittavan myös lajitoverista, jollaisen joskus seurakseni saisin! Millainen se on ja milloin?! Sitä ei kuulemma oltu vielä päätetty.

 Se oli vain pieni hujaus, kun ympäristö ympärilläni vaihtui. Nyt olimmekin täysin uudessa paikassa - tai siis minä olin. Boksin ovi aukesi ja tulin ihan itse uuden omistajani kädelle. Hän laittoi minut uuteen häkkiini, josta heti ensimmäisenä löysin oksia! Oksia mutustellessani, tuijotin suloisilla nappisilmilläni ympärilleni. Päätin kuitenkin pian painua ottamaan nokoset ja omistajakin katosi näkyvistä. Taisi lähteä kirjoittamaan minusta ympäri nettiä. ;-)

Pikseli 3kk 3vk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti